Blog op school

juli 19th, 2010

Heeii!

De computers op school zijn langzaaaaam!! Echt serieus niet te doen gewoon maargoed.. ik zit nu op school en ik verveel me dood! Vanmiddag (of vanavond) komt er een filmpje online over Annemarieke’s schoolspullen van volgend jaar. Het slechte nieuws is dat Annemarieke zelf niet op de film/foto mag :( Dus dat gaat niet.. Maar ze gaat wel over haar spullen vertellen… Dus ja.. Ik kan wel zeggen dat ze ook Paul Frank spullen heeft.. Jeej! Paul Frank is stoer :D Ohja.. Van de jongens moet ik donderdag iets over het feest vertellen.. Ze hebben een afscheidsfeest georganiseerd voor de hele klas! Kei leuk! maar donderdag zal er niks over online komen maar wel vrijdag want ik ben op half 12 thuis donderdag en dan heb ik geen zin meer om iets op de site te zetten… maar ik ga ervandoor

Xx

En ik ben er weer… Jeej! Annemarieke heeft net haar 1ste bericht op de site gezet! Ik hebhet haar net even uitgelegt! Heel leuk! Ze gaat nu vaker berichten voor de site zetten.. en de meester staat langs ons! Hij is echt heel irritand! Super streng! Willem niesde alleen maar en toen moest hij op de gang! hoe zinloos?? Tsja.. Invallers hé? Nu heb ik eigenlijk niet zo veel meer te vertellen xD k ga wel  wat zitten brabbelen! Ik heb gister BlogTV uigeprobeerd voor een livechat. Allemaal Engelse mensen die met mij aan het chatten waren! Heel moeilijk voor mij want ik kan niet zo goed Engels… Maar ik verveel me! Er is helemaal niks te doen! Ik ga maar een beetje op YouTube kijken!

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: