schoolspullen

juli 19th, 2010

jonge, weetje vet Amsterdam is (komt nog een artikel over) en als je daar dan toch bent en de bijenkorf binnenloopt, moet je natuurlijk bij de schoolspullen kijken. ik heb nu:

pf kaftpapier rood en blauw

pf klappers rood en groenig

pf schriften 6- rood groen blauw roze

pf schriften groot wiskunde schrif en gewoon groot schrift

agenda maar niet van pf.

en albert cuijp markt (komt ook nog artikel over) een superrrr hippe pf tas

grzzz annemarieke

ps: word vervolgd ; )

5 Reacties op “schoolspullen”

 1. Zainab zegt:

  Wel leuk alleen waarom stel je je eerst niet voor enzow? Je hebt wel alles van pf maar eigenlijk betaal je gewoon voor het merk. Ik heb gewoon al mijn schoolspullen van de action lekker goedkoop & mooi!

  xoxo

 2. Zainab zegt:

  Helemaal niet gemeen bedoelt ofzo hoor die reactie van mij daar boven! Echt verder is het een heel leuk artikeltje en ga zo door annemarieke;)!

 3. wendyv zegt:

  Dat is niet helemaal waar! Annemarieke betaald het niet voor het merk maar om het leuke aapje! :D Ik vind het aapje ook leuk en grappig dus daarom kopen wij dit. En niet alles van de action. Snap je dat? Ik vind de action ook wel leuk maar ik vind Paul Frank toch leuker!

  Xx

 4. annemariekevdh zegt:

  je hebt wel gelijk zainab, maar alleen die dag dat ik in de bijenkorf was hadden we superveel korting op alle spullen van pf. (khad wel geluk)

  grzzz annemarieke

 5. Tallin zegt:

  Oh yeah, faobuuls stuff there you!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: