Vakantie!

juli 24th, 2010

Heeii!

Maandag is het dan zover! Ik ga met papa op vakantie! Jullie mogen best m’n huis leegroven maar dat lukt toch niet want er is toch iemand thuis! Dus als je dat wil doe je best. Punt 1 je weet niet waar ik woon daar. Punt 2 Er is iemand thuis en punt 3 als het je toch gaat lukken koop ik een honkbalknuppel en sla ik je inmekaar! Goed? Oke! Er wordt niet ingebroken dus! Tja voor de rest. Ik kan daar geen nieuwe berichten schrijven maar ik heb vanalles ingeplant zodat we er dan wel berichten komen! Dus niet getreurt haha! Whaw wat schrijf ik veel uitroeptekens haha! Nu doe ik het weer. Oke dat was vaag. Ik ga dit weekend naar papa toe en dan alles pakken en dan ga ik lekker op vakantie! Jeeeeejj! Ik heb er heel veel zin in. Als ik trouwens met mama enz. op vakantie ga in Duitsland, gaan mama en ik misschien even het dorp in of  de stad ikhebgeenflauwidee! Maar misschien kan ik dat wel een haul doen. Maar dat weet ik dus niet zeker! Ik weet trouwens niet waar ergens in Duitsland. Ergens aan de kant van Luxembrug. Meer weet ik niet. Maar dat was het dan!

Xx Wendy

2 Reacties op “Vakantie!”

 1. Zainab zegt:

  Alvast een fijne vakantie!

 2. AnJa B zegt:

  wendy,
  tuurlijk roof ik je huis niet leeg dhuu!!!!
  jij bent een van mijn bff´s dus why zal ik dat doen???
  gr. xxx anja

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: