euhhh

juli 30th, 2010

weetje dat wendy laast een superleuke tas heeft gekocht. ik wil ook een mooie¬†handtas maar waar vind je dat een goede handtas en niet duur. maar ja ik wil wel meer…… ik heb wel een supermooie ooglook uitgevonden kijk hier naar de foto’s. ik wil meer dingen uitvinden. hebben jullie nog tips???¬† ik heb ook nog dingen met nagelak uitgevonden maar ik ben zow slecht in nagelakken dat ik er niet altijd zin in heb maar nu heb ik iets handigs uit gevonden daar komt wel een filmpje van….

grzzz Annemarieke

2 Reacties op “euhhh”

 1. zainab zegt:

  Hey jaa ik vind het super leuk als je de tag overneemt en dan mijn weblog noemt! Echt heel erg bedankt als ik veel bezoekers heb maak ik jou ook wel een x bekend in een artikel!
  xx

 2. zainab zegt:

  Ps: ik heb een eastpak een rugzak hij was 48 euro maar dat vind ik niet zo duur ze gaan heel lang mee en ik kan dan altijd nog wat leukere tassen kopen voor erbij. Maar in de v&d heb je leuke handtassen of nou ja schoudertassen voor maar 20 euro!

  ps: ik zou nooit van de markt kopen die gaan ontzettend snel stuk xd

  ik weet nou niet of je schooltassen bedoelt of gewone tassen..

  xx

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: