Wat neem ik mee op vakantie #2

juli 25th, 2010

Heeii!

In de loop van de tijd is het een beetje veranderd met wat ik meeneem. Ik heb net m’n tas ingepakt met kleren enzo. Ik kan hier geen filmpje maken want het uploaden is heel erg langzaam op deze computer. Dus heb ik een lijst gemaakt. Ik heb 3 tassen bij. 1 heel lelijke grote voor alle spullen. Die nieuwe tas, voor spullen die ik wil gebruiken in de auto. En mijn kleine tas voor als we ergens heengaan en ik hoef bijna niks mee te nemen. Dus.. In de nieuwe tas zit:

 • - Aspivenin (voor als ik gestoken wordt dat kan ik het met zo’n spuit eruit ‘zuigen’)
 • Nintendo DS
 • Lelijkste portemonnee ever!
 • 10,- euro
 • Zonnebril
 • Nagelvijl
 • Halve rol Mentos Grape
 • MEIDEN magazine
 • Girlz!
 • Mobiel
 • Oortelefoontjes voor m’n mobiel

In de grote lelijke tas

 • Jas
 • Slippers
 • Sandalen
 • Hemt
 • Protest Bikini
 • 3x Broek (1x lang 1x tot de knie 1x rokje)
 • 2x legging (1x paars 1x grijs)
 • 3x jurkjes die ook op een broek gedragen kunnen worden
 • 1x Adidas vest
 • 1x hemdje
 • 2x t-shirt
 • 1x trui
 • 5x onderbroek (xD)
 • 2x sokken
 • Boek: Girlpower
 • wattenschijfjes
 • nagellakremover
 • +- 45 haarelastiekjes (een heel pakje)
 • 1x ketting
 • 1x ring
 • 3x speldjes
 • 1x klem
 • Deo: FA Pink Passion
 • Doosje make-up
 • HEMA Oogschaduw basis
 • MAX Waterproof mascara
 • 2x XXXL Shine lipgloss
 • Quattro Aqua Flash (Essence)
 • HEMA Palletje met 4x oogschaduw. Kleur: 06
 • Catrice All Around Concealer
 • MAX Oogpotlood
 • 2x Essence Eyeshadow: 06 en 20
 • Nagelvijl
 • Tissue
 • Topcoat Essence
 • Catrice Just Married Nagellak
 • HEMA Nagellak. Nr.12
 • Black Onyi nagellak. Nr. 268

Ik weet eigenlijk al dat ik meer dan de helft van de make-up niet ga dragen omdat ik geen zin heb om op te maken omdat ik lekker ga zwemmen. Maar als we ergens naartoe gaan is het natuurlijk wel leuk. We gaan trouwens naar Emmen. Tenmiste, daar dicht bij. Jeej! Ik heb er zin in! Heel misschien kan ik op vakantie nog bloggen met Arjan’s PSP

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: