Bikini

augustus 7th, 2010

Yo,

Ik heb een nieuwe bikini. Van O’ neil. Hij is heel donkerblauw met roze en blauwe figuren op het topje. Aan het bandje van het topje zitten 3 kralen. Een roze een blauwe en een gele. Hij is echt super mooi. Trouwens ik heb hem gekocht bij Van Neerven Sport in Boxmeer. Ik wil er eigenlijk nog zo’n grote zwembroek bij maar die was er niet. Daar ga ik nog naar op zoek. Ik begin me te vervelen. Wat kun je nou doen in de vakantie? Rare vraag eigenlijk. Weet je wat nog ‘raarder’ is? Dat ik tot nu toe elke dag aan het leren ben. Alleen engels, want ik ga na de vakantie naar tweetalig onderwijs. Wel leuk, MAAR IK LEER IN DE VAKANTIE! help. Ik heb echt niks beters te doen. Hebben jullie tips? Daar verlang ik echt naar.

Grzzz annemarieke

Laat een reactie achter

Security Code: