Koek of ijs…

augustus 13th, 2010

Heey,

Weet je wat ook lekker is? ijs met koek. speculaas of biscuit maar als voorbeeld bastognekoek. Dat maak je zo: doe een hele bak roomijs in een beslagkom en doe er verkruimelde bastognekoek doorheen. Je moet de koek zelf verkruimelen. De grote van de stukjes mag je zelf bepalen. Zet het ijs terug in de diepvries en laat het minimaal 1 uur opstijven. Doe een bolletje ijs in een bakje en eten maar. Tip: Steek een heel koekje in het bolletje ijs, vooral als je voor je familie ofzow kookt dan ziet dit er heel proffesioneel uit. 

Grzzz Annemarieke

2 Reacties op “Koek of ijs…”

 1. zainab zegt:

  heii dat klinkt wel weer lekker:P hahaha

  xx

 2. zainab zegt:

  Heii wendy ik heb ook een blog aangemaakt .. ik zou het super leuk vinden als jij ook eens een paar reactie’s zet bij mijn artikels als ik bij jou doe. Dit is mijn sitE: xbeautyworldx.web-log.nl heb hem pas een paar uurtjes aangemaakt er zit nog nix bijzonders op xd!
  Reactie’s reactie’s reactie’s!
  xx

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: