Ienieminie shoplogje

augustus 22nd, 2010

Heeii!
gisteren ben ik heel ff naar boxmeer geweest met annemarieke omdat ze nog wat spulletjes nodig had voor kamp. We waren even de kruidvat binnen gelopen en toen zagen we dat er bij een aantal producten 50% korting was. Ik had nog 3 euro in mijn tas zitten dus had ik even een cream oogschaduw gekocht waar ik toch wel benieuwd naar was:

Ik kon er geen mooie foto van maken :(

En ja.. het heeft best wel veel pigment! Zeker voor iets van maar 2,- (afgeprijst 1,-) Je moet zeker even gaan kijken! Er zijn ook paarse, groene volgens mij en nog eentje. En… Ik heb sinds kort een huissleutel dus moest ik even een sleutelhanger halen omdat ik de sleutel de hele tijd niet kon vinden in me tas. En bij de intertoys kwam ik deze super schattige sleutelhanger tegen!

Sorry de foto is een beetje onscherp. Maar op al die hartjes staat: Kiss Me. Suuper schattig! Dus die heb ik aan me uber lelijke sleutel gehangen.

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: