Column Ingrid

augustus 29th, 2010

Ik heb al superlang geen artikelen meer toegevoegd, ontzettend sorry daarvoor. Onze computer was kapot – en die van mijn vader is gewoon ronduit vreselijk – , daarna ging ik een week op kamp, en daarop volgde een week vakantie. Daarna nog een heleboel bijkletsen met vriendinnen.. nouja, je herkent het vast wel. (Mijn columns gaan btw niet echt over mode ;) )

Dromen

Iedereen heeft dromen, niet alleen ‘s nachts, maar ook overdag. Dromen zijn ‘s nachts zijn fijn. Stel je voor dat je de hele nacht met je ogen dicht zou moeten liggen wachten! (Al ben ik ooit wakker geworden uit een droomloze slaap, terwijl ik het gevoel had dat ik met mijn ogen knipperde.) ‘s Nachts heb je verschillende soorten dromen. Mooie dromen, nachtmerries, voorspellende dromen, dromen die je iets laten zien dat je eerder gedaan hebt. Ook is het zo dat je je ontzettend kunt ergeren als je niet weet hoe een droom afloopt. (Zo werd ik wakker door het smsje van een vriendin, terwijl er nét iemand door het tuinhekje kwam lopen. Ik wilde nog wel zo graag weten wie het was!)

Overdag kun je ook dromen. Meestal droom je dan over verlangens. Over die leuke jongen, of over het winnen van de loterij. Dromen komen ook vaak nadat iemand de wonderlijke woorden ‘stel je voor dat’ heeft uitgesproken.

Ik weet zéker dat je dit herkent hebt, misschien verscheen er zelfs wel een glimlach op je gezicht, toen je bedacht dat iedereen op dezelfde manier droomt. Dromen zijn iets moois, laat ze je nooit afpakken. (Right, sounds like grandma.)

Laat een reactie achter

Security Code: