What about.. make-up?!

augustus 30th, 2010

Het leek me leuk om het onderdeel ‘what about..’ aan de site toe te voegen. What about.. is een onderdeel waarbij wij, het team, en jullie natuurlijk, in jullie reacties, onze mening geven over bepaalde dingen. En omdat dit een beautysite is, zal het natuurlijk over mode gaan ;) . Er zullen onderwerpen voorbij komen als make-up, mode, merkkleding, huismerken, aanbiedingen, dat soort dingen.

Make-up

Ik gebruik zelf huismerken, A merken, gratis merken én make-up uit make-up boxen. Mijn beautycase is dus nogal uitgebreid. Het liefste gebruik ik Rimmel London, de dure make-up is daar nog betaalbaar, als je begrijpt wat ik bedoel. Mijn Rimmel mascara was negen euro, terwijl een soortgelijke mascara van bijvoorbeeld MaxFactor, Maybelline of l’Oreal dertien tot vijftien euro kost. Rimmel heeft ook écht dure mascara’s, maar de wat goedkopere zijn al véél en véél beter dan die van huismerken.

Meestal gebruik ik de gratis bronzer van de Fancy, of het bronzing powder in de make-up box van casuelle. Verder heb ik twee fijne oogpotloden: een normale zwarte van de Hema, en een paarse van essence. De Fancy heeft ook een oogpotlood naar buiten gebracht, met twee verschillende kleuren aan de voorkant en de achterkant. Jammergenoeg zijn de punten zó scherp dat je er traanogen van krijgt, en slijpen werkt ook niet.

Verder heb ik nog een heleboel oogschaduw uit make-up boxen, lipgloss van de Hema (niet fijn) en lipgloss van de Fancy (ik ben van plan om hier nog een review over te geven, omdat hij wél fijn is.), een aantal lipsticks uit make-up boxen die ik nooit gebruik en een heleboel andere spullen.

Zoals je ziet gebruik ik van alles, en dan ook nog allemaal door elkaar. Goede merken zijn voor mij: Catrice, essence, Rimmel London, Fancy, Hema, MaxFactor, l’Oreal, Maybelline NY en make-up uit make-up boxen.

Wat vind jij fijn? Gebruik je A merken, huismerken, gratis make-up? Ik ben er erg benieuwd naar, geef een reactie!

Ingrid.

Laat een reactie achter

Security Code: