kleren uitzoeken

augustus 31st, 2010

hey,

De herfst komt er weer aan en dat betekend: Kleren uitzoeken. Dat heb ik gedaan en ik heb zoveel weggegooid. Gewoon omdat het lelijk is. En dat terwijl ik het vorig jaar met zoveel plezier heb gedragen… Ik had mezelf voorgenomen heel kritisch te zijn. Anders heb ik veel kleding wat ik toch niet draag. En dat terwijl andere kinderen er heel blij mee kunnen zijn. (ik geef mijn oude kleding altijd aan mijn nichtje of een vriendin die een groep lager zit.) Zo krijg ik ook tweedehans kleding. Boeiend dat het tweedehands is dat zie je toch niet als het nog goede kleding is. Dus ik ging op zolder kijken of daar nog dozen stond met kleding voor mij. Alle broeken zakten af en de shirtjes waren bijna altijd te klein. Maar ik ben een supermooi oniel shirtje tegengekomen. Een sportshirt dus die doe ik aan met de training vanavond. Je moet nu niet denken dat ik nooit nieuwe kleren krijg en dat ik nooit met mijn moeder naar de stad ga om te shoppen maar tot zover  dit artikel.

Grzzz Annemarieke

Laat een reactie achter

Security Code: