Ives Roche

september 1st, 2010

hey,

Vandaag een review over de producten van Ives Roche

Ives Roche is een merk die alleen cosmetische producten maakt van plantaardige stoffen. Wil je meer weten over Ives Roche  ga dan naar www.Ivesroche.nl.

Het is een lippenstift voor alle gelegenheden en is net zo mooi als de verpakking zelf. Als ik hem op heb voelt het als labello. Hij blijft goed zitten en gaat er ook niet af met eten en of drinken. Hij is erg zacht voor je lippen. hij krijgt een dikke 8.

Ives Roche handcreme

De beste handcreme ever. hij trekt snel in ruikt heerlijk en je hoeft maar een klein beetje te gebruiken voor een goed resultaat. De verpakking past perfect bij de creme. Meer hoef ik niet te zeggen: een 9.5

Ives Roche Mascara

Een dure mascara (17.98). Ik had hem ook niet zomaar gekocht, ik kreeg hem bij mijn bestelling. Maar goed, het borsteltje is echt fijn en groot. Hij geeft je wimpers megaveel volume en blijft de hele dag goed zitten. Ik heb hem nu twee maanden (waarom heb ik hier niet eerder een review overgemaakt?!) en nu krijg ik voortaan spinnenpoten als ik hem opdoe. Maar toch, een 8.

Ives Roche dubbel oogpotlood.

lavendelblauw en hemelsblauw oogpotlood die perfect geschikt is voor een blauwe ooglook. Hij is ook te gebruiken als extra lijntje aan de onderkant van mijn ooglid. Het hemelsblauwe oogpotlood zie je bijna niet. Dat is jammer, het is z’n mooie kleur. Maar daar heb ik een oplossing voor gevonden. Eerst Hemelsblauw heel dik en dan een dun lijntje lavendelblauw. Cijfer: 8.5

Grzzz Annemarieke

Grzzz Annemarieke

Laat een reactie achter

Security Code: