Perfect Nails

september 2nd, 2010

Hey,

Ik ben heel slecht in nagelakken, maar nu iets heel makkelijks wat iedereen kan. Het lijkt raar, maar alleen een beetje topcoat op je nagels doet wonderen. Je nagels zien er verzorgd uit en je hebt er bijna geen werk aan. Dit is het stappenplan voor egale topcoat nagels.

1. Maak je nagels goed schoon met evt. nagelakremover.                                        2. Was je handen met lauw warm water. Als je zeep gebruikt heb je kans dat de bacterien die in zeep zitten in de topcoat komt.                                                     3. Doe een dun laagje topcoat op iedere nagel. (je kan evt. ook een gekleurde topcoat gebruiken.                                                                                                                    4. Laat je nagels goed drogen.

Het resultaat: Gladde nagels die er verzorgt uitzien.

Wil je een effect op je nagels? Gebruik base en topcoat. Je kan ook een nagelverhardende lak gebruiken.

Ik heb ook nog een stappenplan met extra tips:                                                            

1. Maak je nagels schoon op de zelfde manier als eerder vermeld.                       

2. Doe een dun laagje basecoat op je nagels.                                                                   

3. Kies je favo kleur lak en doe die op je gedroogde nagels.                                     

4. Doe er topcoat op en laat goed drogen.

Je mag stap 2 ook weglaten als je geen last hebt van gele nagels. Stap 4 is ook niet verplicht maar natuurlijk beter van wel. Maak ook gebruik van de volgende stappen voor een optimaal resultaat. Maar wacht eerst een uur anders heb je een probleem.

5. Hou je nagels 5 a 10 in een bak met koud water of  hou ze onder de stromende kraan. Dit verhard de nagellak waardoor hij nog langer en beter blijft zitten. (Niet onder de warme kraan houden, dan word de nagelak zacht als het er pas net op zit.)

6. Nagels niet afdrogen, maar water afdeppen met een zachte handoek.

7. Voor een optimaal resultaat gebruik je ook een nailhardener.

Deze tips zijn ook geschikt voor je teennagels. Good Luck.

Grzzz Annemarieke

Één reactie op “Perfect Nails”

  1. annemariekevdh zegt:

    sorry maar ik krijg de regels niet onder elkaar. ik hoop dat het nog leesbaar is.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: