dont’s

september 3rd, 2010

Hey,

We weten allemaal dat je veel kunt doen met make up. Maar er zijn ook een heleboel dingen die je juist niet moet doen. Hier de belangrijkste dont’s:

1. Een lipstick gebruiken als je schrale lippen hebt. Daar word het echt niet beter van. Een dikke gloss kan wel, maar het beste is natuurlijk labello.

2. Een dag en of nachtcreme kan best, maar neem dan wel een vochtregulerende creme, anders krijg je er puistjes van. Eigenlijk is een dag of nachtcreme onnodig, maar als je het fijn vind kun je het gewoon gebruiken.

3. Klitten in je haar? Een haarcreme of anti-klitspray werkt heel goed. Maar gebruik het met mate anders krijg je supervet haar. Kies altijd een haarcreme of spray die bij je haar past.

4. Foundation is fijn als je geen egale huid hebt, maar gebruik foundation nooit bij heet weer of als je sport. Als je zweet en je hebt foundation op, dan raken je porien verstopt waardoor puisten worden veroorzaakt.

5. Concealer direct op je puistjes aanbrengen is heel slecht, dan komen de bacterien van je puistje in je concealer. (geld ook voor coverstick.)

Er zijn natuurlijk veel meer dont’s, dat komt een andere keer.

Grzzz Annemarieke

Laat een reactie achter

Security Code: