Movie Park Germany

september 3rd, 2010

Heeii!

Gisteren gingen we een dagje naar movie park (ook wel movie world genoemd). Het was echt super leuk!! Leuker dan Dinseyland, vind ik zelf. Er waren een heleboel leuke attractie’s, waaronder: Een vrije val, een achtbaan die 7x over de kop gaat (geteld! :D ), boomstammen (Pas op! Je word kletsnat!) en nog veeel meer! Er waren leuke winkeltjes bij, Trendy, NICI enz. En er waren heel veel heerlijke restaurantjes. Er waren ook veel leuke shows. een stuk of 5. Shrek in 4D was echt super leuk! En nog een show met allemaal stunts (Niet Xman maar een andere… er waren 2 stuntshows) die was echt onwijs gaaf! Wij hadden precies het goede weer, het heeft niet geregend en het was precies de goede temperatuur. Het was een kei leuke dag ;)

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: