Schoolspullen TAG

september 5th, 2010

Heeii,,

Sorry dat dit artikel pas zo laat kwam
Ik zag bij Teske de schoolspullen tag, en ik heb dan wel eens mijn schoolspullen laten zien in een heel kort filmpje maar nog nooit echt goed laten zien. Ik heb trouwens gisteren de etiketten erop geplakt dus die staan nog niet op het filmpje.. sorry! Ik merk wel dat ik heel veel over heb! 5 A4 schriften en 2 A5 schriftjes! :P Altijd handig! Als er een schrift vol is dan kan ik altijd nog een nieuwe pakken en hoef ik niet nog naar de winkel ;)

En ik heb ook nog een filmpje gemaakt waarin ik laat zien welke schriften ik voor welk vak heb gekozen:

8 Reacties op “Schoolspullen TAG”

 1. Jooy zegt:

  haha leuk
  ik heb ook veel van paul frank
  das coool!

 2. Rachel zegt:

  Ja he ik heb een schooltas van paul frank!

 3. wendyv zegt:

  Je tas is echt heel erg mooi!!

 4. Rachel zegt:

  @wendy Dankjewel jouw spullen zijn ook super mooi!

 5. Awesome blog, I hadn’t come across style-and-us.nl earlier in my searches!
  Carry on the great work!

 6. how are you?

  Thanks for writing this blog, loved reading it

 7. Sculppumn zegt:

  Wow all I can say is that you are a great writer! Where can I contact you if I want to hire you?

 8. AswadKannac zegt:

  Hi – I am definitely delighted to discover this. Good job!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: