Gosh!

september 7th, 2010

Heeeii!!

Ten eerste: Supersorry dat er gisteren niks op de site is gekomen maar ik had iets ingeplant maar dat heb ik denk ik niet goed opgeslagen, dus ik denk dat het daardoor komt!

En dan… Jeej! Ik heb iets van Gosh gekocht! Zoals jullie misschien wel weten is er nou bij Gosh 1+1 gratis bij de kruidvat. Ik en mijn vriendin gingen naar de kruidvat omdat ik die tasverstuivers van Vogue wou halen. Maar ik wou ook al heel lang iets van Gosh. Dus gingen ik even bij Gosh kijken. En toen heb ik 2 dingen gekocht: De Gosh Soft ‘n Shine Lip Balm in kleur nummer 32 Angel en de Gosh Natural Blush in kleur 36 Rose Whisper. Ik kan nu nog geen foto’s laten zien omdat die het niet doet! Vanmiddag zal ik even kijken of dat het dat wel werkt! Trouwens! Super chill! ik hoef pas om 10 uur op school te zijn vandaag en morgen! :D

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: