Back 2 School!

september 8th, 2010

Heeii!

Natuurlijk zitten we nu weer allemaal lekker op school! Sommige zitten al keihard te werken.. Ik niet :P Wij hebben 3 dagen introductie! Bij ons beginnen pas vrijdag de échte schooldagen. We krijgen nu de school te zien en proberen elkaar wat meer te leren kennen. Onze mentor is echt super leuk! Ze zegt kei vaak ‘Ach joh’, hoe ze dat zegt is echt zo grappig! Ik zit trouwens in klas 1Ae op het Elzendaal College in Boxmeer. Ingrid zit daar ook. Ze heeft nog uitbundig naar me gezwaaid toen ze me zag op school ;)  Gisteren hadden we dus ook al introductiedag, we hebben een heleboel leuke dingen gedaan! Eerst moesten we op een rij gaan staan op hoelang we moesten fietsen, daarna moesten we in een rij gaan staan gebaseerd op hoe warm je handen waren. Dat was echt geinig! Vandaag weer een dagje introductie… Wat zouden we gaan doen? Ik ben heel benieuwd wat onze mentor deze keer weer klaar heeft staan :D . We moeten een persoonlijk voorwerp meenemen, iets wat ons dierbaar is. 3x raden wat ik mee neem? Een foto van de site natuurlijk! Het doel is hier geloof ik mee, dat we elkaar beter leren kennen. Ik denk dat dat ook wel zo is! Ik zal het allemaal nog wel zien! Ik zal nog wel een keer een update maken over hoe het op school gaat. We hebben trouwens vet veel uren! 4x 7uur en 1x 6 uur! Mijn vriendin heeft 1 uur minder geloof ik, maar die zit ook op een lager niveau. Ik zit trouwens op Havo/Vwo (Hoezo nerd? Haha!). Nou.. Ik wens jullie suuuper veel plezier en succes op school!

Lots of Love,

Wendy

Edit: Haha! Correctie! Ik heb morgen al gewone dagen! Vandaag hebben we een ijs gehad op school!! Chill!!

Één reactie op “Back 2 School!”

  1. Praimeaneta zegt:

    Bedankt voor de interessante informatie

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: