Gosh Soft ‘N Shine Lip Balm

september 9th, 2010

Vandaag een review over de Gosh Soft ‘n Shine Lip Balm! De kleur is prachtig! Ik heb kleur 32 Angel, ik vind hem echt heel erg mooi! De balsem is heerlijk zacht en een beetje olie-achtig en dus vettig zoals een balsem ook hoort te zijn vind ik! Ik heb hele droge lippen dus heb ik altijd iets van een balsem of lipgloss op of zoiets dergelijks. Ik wou een fijne lipbalsem met een kleurtje, ik wist dat Gosh er had  maar ik vond het wel een beetje prijzig, 8,49. Maar er is nou bij Kruidvat een actie bij Gosh, 1+1 gratis! Toen dacht ik: Ik wou ook nog een fijne, beetje peachy kleur blush dus die had ik dus ook gehaalt. Maar ik dwaal af! Terug naar de balsem. Ik heb een swatch gemaakt van de kleur:

De swatch

Je ziet dus de swatch, een mooie roze kleurtje!  En je ziet het op mijn lippen. Eventjes de voor en nadelen op een rijtje:

De voordelen

  • Mooie kleuren
  • Lekker zacht
  • Best veel, dus je kan er wel even mee doen

De nadelen

  • De prijs

Zoals je ziet vind ik het een fijne balsem en ik geef hem dan ook een 8

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: