Stoppen!?

september 12th, 2010

Heeii!

Sorry dat er soms niks op de site komt maar dat komt omdat alles weer is begonnen: School, volleybal, turnen… Alles bij elkaar heb ik heel weinig tijd om dingen op de site te zetten. Ik weet ook niet waarom annemarieke niks meer op de site zet. En Ingrid… Dus het is nogal veel werk om elke dag er iets op te zetten. Dit is maar even dat jullie het weten. Dat jullie niet denken dat we gaan stoppen, want dat is helemaal niet zo!! ;) Ik wil heel graag artikelen schrijven maar soms heb ik er gewoon geen tijd voor of ik heb geen inspiratie. Dus het is even moeilijk! Ik heb nu wel een paar leuke ideeen en ik ga Annemarieke even bellen ofzo vanavond, Ingrid mailen enz.. Ik wil jullie ook nog even wat vragen:

Hebben jullie nog dingen die jullie graag op de site willen zien? Request? Meer filmpjes??

Ik hoop dat jullie een beetje begrip hebben voor ons. ;)

Xx Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: