Back2School #2

september 16th, 2010

Heeii!!

Ik had jullie belooft om nog een update te schrijven over school! Nou hier is hij dan haha! Ik heb er nou ongeveer 1,5 week opzitten en het bevalt me prima! Huiswerk hebben we nog niet echt, soms 3 of 4 opdrachtjes, zo gedaan! Ik kan je wel zeggen dat aardrijkskunde oersaai is. Gisteren was het wel leuk, we moesten de weg van huis naar school tekenen en daar krijgen we nog een punt voor. Sommige hebben het nog niet af dus dat duurt nog wel ff ;) . Ook wiskunde is niks voor mij, ik snap er geen biet van. Als ik nog bezig ben met opdr. 2 is iedereen al begonnen aan de vierde opdracht, met het gevolg dat ik nog een opdracht thuis moet doen :( . Eergisteren was ik ziek dus heb ik een halve dag gemist ( Ik ben wel naar school gegaan maar aan het begin van het tweede uur naar huis gegaan!). Niet zo makkelijk want dan moet je alles inhalen… Gelukkig nog geen toetsen! Nouja.. Gisteren dus de eerste gemaakt en we krijgen nog een soort toets voor tekenen. Dan moeten we onze etui natekenen en je moet dat een paar potloden zien zeg maar… Ook het fietsen naar school, voor mij is het nog niet zo’n pokke end maar sommige fietsen wel een uur! Ik maar een kwartiertje, dus dat valt wel mee. Ik fiets heen met zes andere kinderen uit mijn oude klas maar terug moet ik soms een stuk alleen omdat een vriendin maar een stukje hoeft te fietsen en dan moet ik de rest alleen. Dat is best saai maar ja, het is niet anders! Je vraagt je misschien af: Heeft ze al vriendinnen gemaakt? Jazeker! Ik heb wel een paar vriendinnetjes ;) Ik zal de namen niet noemen want ik weet niet of ze dat leuk vinden. Met een meisje lopen we (we, Marrit en ik) altijd samen naar het volgende lokaal. Heel gezellig, en handig! Ze schrijft telkens de lokalen op haar hand zodat ze het altijd precies weet! Slim!! Verder is het gewoon een gezellig, aardig meisje ;) In de pauze zitten we meestal wel met haar, maar ook soms met nog 4 andere, J. E. L. en L., lekker duidelijk he? Haha! Ik zal maar eens stoppen.. Hoe was jullie eerste schooldag? Hebben jullie al vrienden gemaakt? Welke vakken vinden jullie makkelijk en welke hebben jullie nog een beetje moeite mee? Laat het me weten!

Xx Wendy

Één reactie op “Back2School #2”

  1. Praimeaneta zegt:

    Bedankt voor de interessante informatie

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: