Column Ingrid

september 19th, 2010

Sorry, ik heb de laatste tijd niet zoveel tijd gehad, ik moet eens een foto maken van een dag uit mijn agenda. Huiswerk ;(

passies

Iedereen heeft ze wel: passies. Dingen waar mensen fan van zijn, die ze verzamelen, een sport die ze doen. Als je er maar veel mee bezig bent. Mijn passies zijn op dit moment: dobbelstenen (sinds gisteren, mijn nieuwe verzameling), schrijven, fairs bezoeken, leuke muziek luisteren (al zal mijn smaak waarschijnlijk nogal behoorlijk van die van jullie verschillen ;) ) en natuurlijk lezen.

Het is een beetje een mengelmoesje van hobby’s, verzamelingen, geen sport. (Waar zie je me voor ààn?) Wat zijn jouw passies? Filmavondjes, cabaret kijken, dingen verzamelen, het kruidvat afstruinen opzoek naar rimmel mascara? Laat het weten! Reageer!

xoxo Ingrid.

Laat een reactie achter

Security Code: