Face Of The Day

september 21st, 2010

Vandaag een Face of the day van eergisteren! Ik was een filmpje aan het kijken en ik had dezelfde duo van Essence dus had ik het uitgeprobeerd. Het is niet super speciaal, maar wel de moeite om het een plekje te geven op de site ;) . Benieuwd?? Klik op lees meer!

Leuk  joh! Die lees meer knop! Haha! Maar goed! Ik ben dus geïnspireerd door dit filmpje van Beautygloss.nl. Ze gebruikt alleen maar producten van Essence en Catrice. Een aantal producten heb ik ook, dus besloot ik deze look na te maken maar dan met andere kleuren en een paar andere producten. het waren ook een paar producten die ik al heel lang niet gebruikt waren dus ik dacht ‘laat ik die ook maar meteen een keertje pakken!’. Nou dit is dus het uiteindelijke resultaat:

Dit is een foto zonder bril omdat je dan de kleuren enz. beter kan zien

2 close-ups van de ogen

Je kunt het kleur verschil hier niet zo goed zien, dat is niet zo handig, sorry.

Ik heb gebruikt voor mijn gezicht:

Clear&Matt foundation van Essence

Allround concealer van Catrice

Natural Blush in kleur 36 Rose Whisper van Gosh

Voor mijn ogen:

Essence eyeshadow duo in 07 mix it, baby!

Max (ja, ik weet het! Action merk!!) oogpotlood

Essence pocket beauty lovely eyes mobile mascara.

En ik had nog een lipglossje, ik weet niet waarvan, die had ik gekregen ;)

Die mobile mascara is eigenlijk best goed, dat wist ik helemaal niet!! En dat potlood, ik had eergister nog geschreven dat ik geen oogpotlood meer gebruikte maar nu ging het wel goed. Zo zie je maar, soms moet je gewoon weer even je producten uitproberen!  Ik vind trouwens dat mijn haar best leuk zit zo, met een speldje! Vaker doen??

Lots of Love,

Wendy

4 Reacties op “Face Of The Day”

 1. Rachel zegt:

  Mooie look! en leuk met dat speldje ja!

 2. ilke zegt:

  Mooi!!
  Dat kan ik echt niet, en k heb geen fatsoenijke make-up en kwasten.
  *Hint* als je m snapt;p
  xx

 3. wendyv zegt:

  Dankje! Ik snap de hint trouwens niet xD :P

  Xx

 4. Anika zegt:

  Mooi.
  Je moet echt lenzen nemen. Staat je veel beter! En je moet je haar is in een knot doen. Zo bijvoorbeeld:http://www.snelhaar.nl/Lang-haar-kapsels-2010-sp-7.html
  En dan het 2e plaatje met het blonde haar. En die 2 korte plukjes aan de voorkant moet je naar achteren doen met van die schuifspeldjes. Ik wil niet bazig zijn, ofzo. Maar ik denk dat dat je heel leuk zou staan! Veel leuker dan als je je haar los laat hangen. Het valt te proberen!!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: