Claire’s Kwasten

september 22nd, 2010

De Claire’s kwasten, je kent ze misschien wel. Ze zien er super schattig uit, kosten maar 7 euro en dan heb je 6 kwasten! Mooi, maar zijn ze ook goed? Lees gauw verder!

Het antwoord: Ja! Ze zijn zeker heel erg fijn! Ik ben heel tevreden met deze kwasten! Het setje bestaat uit 6 kwasten die allemaal heerlijk zacht zijn.

De kwasten die in het pakje zitten: 1 blush kwast, een schuinafgesneden kwastje, 2 oogschaduwkwasten, 1 spons applicator en een wenkbrauw- en wimper borsteltje.

Eerst de blush kwast:

Hij is heel fluffy, vooral na 1 wasbeurtje is hij heerlijk zacht! Ik heb meerdere blush kwasten (HEMA en merkloos), maar deze is veel fijner! Hij is best dik en dus fluffy, de haartjes zitten best dicht op elkaar. Een hele fijne blush kwast dus!
Dan het schuin afgesneden kwastje.

Ik had er al een maar die was veel te dik! Deze is lekker dun. Ik gebruik dit kwastje om oogschaduw onder mijn oog aan te brengen. Dit is een stevig maar wel zacht kwastje. Erg fijn!

We gaan verder met de 2 oogschaduw kwasten.

Dit zijn gewoon 2 prima kwasten, niet veel over te zeggen!

De spons applicator, ik kan hem wel laten zien maar ik gebruik hem nooit dus ik kan er niks over zeggen. Dus het heeft niet echt zin om daar nog iets over te schrijven.

We gaan verder met het laatste, het wenkbrauw en wimper kammetje, ook prima, stevig. Niet speciaal of zo.
Dat was het dan. Morgen waarschijnlijk een review over een mascara van Essence

Xx Wendy

3 Reacties op “Claire’s Kwasten”

  1. Azzie zegt:

    Echt hele goede tips wendy! ik ben zelf ook nogal onder de indruk van je site… zoiets had ik nooit verwacht! en wat weet jij veel over make-up ik doe je niet na meid!
    xxx Astrid ( je kent me wel van school )

  2. wendyv zegt:

    Dankjee <3

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: