Kamertje!

oktober 11th, 2010

Hooii!

Jullie weten misschien wel dat mijn ouders zijn gescheiden, dus heb ik ook 2 kamers! Jullie hebben gisteren 1 kamer gezien, de tweede kamer (bij papa) wordt opnieuw behangen!

In dit filmpje zien jullie mijn oude behang:

Mijn nieuwe behang word hartstikke mooi! Ik ga mijn bureau ook opnieuw verven en word in plaats van blauw zwart met wit! Over twee weken is het misschien al behangen (dat weet ik nog niet omdat mijn oma dat voor mij gaat doen <3 ), en mijn bureau heb ik al een gedeelte geschilderd. Ook de plinten worden in plaats van geel, wit en zilver. Ik hoop echt dat het super mooi wordt! Ik ga er wel vanuit natuurlijk! :D Ik heb nog geprobeerd om op internet iets te vinden wat lijkt op mijn nieuwe behang. Het is in ieder geval zilver en wit, met een soort bloemen erop! Heel mooi vind ik zelf! Ik weet niet meer waar we het behang kopen :S. Ik vraag het even bij papa na! Over twee weken krijgen jullie waarschijnlijk een update over mijn kamer te zien en misschien mijn nieuwe behang :D

Xx Wendy

3 Reacties op “Kamertje!”

  1. Rachel zegt:

    ook hier een leuke kamer :D

  2. Zainab zegt:

    K had nog een vraagje he: waarom post je vriendin(ik weet zo even niet meer de naam) niet meer op de sitee?? En je had vroeger veel meer reactie’s dan dat je nu hebt weet je miss hoe dat komt? Hoop dat snel alle bezoekers terugkoemeen voor je!!

    xx

  3. wendyv zegt:

    Haar computer is kapot, ze doet haar best.

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: