Vragen

oktober 17th, 2010

Hooii!

Ik kreeg laatst een mailtje van een meisje met een paar vragen, ik dacht dat jullie dat misschien ook wel zou interesseren!
Dit waren de vragen:

waar kom je uit? (welk dorp)
welk merk make-up vind jij het beste?
en welk merk nagellak vind jij het beste?
hoe moet je zo’n site maken?
en hoe kom jij allemaal aan die ideen?

Waarop ik antwoorden:
Ik kom uit Sambeek, Noord-Brabant. Make-up, Tsja, ik heb niet echt iets duurs, maar ik vind Gosh heel erg fijn, maar Catrice vind ik ook prima, Wet ‘n Wild blijft denk ik toch mijn favoriet qua oogschaduw, over de lipsticks ben ik niet heel tevereden. Bij Catrice vind ik de concealer erg fijn en de lipsticks. Essence is gewoon leuk, het is niet super goed maar wel leuk, er is niet echt iets wat ik daar speciaal aan vind. Er komt bij de Etos ook MNY deze maand. Dat wil ik ook heel graag proberen! De nagellak van Catrice vind ik echt heel erg fijn! Ze lakken heerlijk en het is een best groot potje! Over de site, mijn vader heeft een hosting bedrijf en daardoor kan is mijn website online. Toen heb ik er WordPress op gezet en dan is het hartstikke makkelijk. Je kunt natuulijk ook gratis site’s aanmaken bij bijv. web-log. Mijn idee├źn komen vanzelf, als ik iets aan het doen bij dan denk ik, idee! Daar kan ik een artikel over maken! Je kan mij volgen op bloglovin maar je kan natuulijk ook gewoon naar de website zelf gaan. Ik heb niet echt een vaste dag dat ik filmpjes upload. Ik doe dat gewoon wanneer dat nodig is.

Heb je nog vraagjes? Je kan het altijd naar ons mailen! We vinden het hartstikke leuk om te beantwoorden!
We vinden het ook leuk om ReQuest te krijgen! Ik heb er al eentje, dan ik ga zingen! Ik vind dat hartstikke leuk, en ga dat ook zeker voor jullie doen, maar ik kan jullie verzekeren, het is hartstikke vals, mede dankzij mijn zere keel, haha! Dus vragen, ReQuest’s enz. Zijn altijd welkom, voor ons adres kijk even naar de contact pagina!

Xx Wendy

2 Reacties op “Vragen”

 1. lisanne zegt:

  haj wendy
  ik vind het helemaal niet erg dat je het erop hebt gezet
  ik vind het juist goed
  en ik vind het ook gezellig om met jou te mailen XD

  Xx lisanne ;p

 2. GlitterGay zegt:

  Kei leuk dat je site al een half jaar bestaat! Gefeliciteerd!
  Nou, ik hoop dat je nog lang door gaat met je site!
  Gr. GlitterGay

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: