Catrice All Round Concealer

oktober 19th, 2010

Ik heb deze concealer al best lang, maar ik heb er nog nooit echt iets over geschreven, er werd gevraagt waar ik die had gekocht, en toen dacht ik, zal ik er iets over schrijven?? Leuk idee toch?? Dus lees snel verder wat ik van dit palletje concealer vind!

Ik zal maar beginnen met welke kleuren waar voor zijn. Er zitten 5 kleuren in: een lichte huidkleur, iets donkerdere kleur, een donkere, een roze en een groene.

De roze is om wallen onder je ogen weg te werken, de groene om rode plekjes weg te werken en de huidkleurige om nog overige oneffenheden weg te werken. Een heel handig palletje. Het dekt vrij goed, met goede foundation zullen al oneffenheden verdwenen zijn! Hij kost rond de 5,- wat geen geld is voor 5 kleuren concealer! Ik zal even de voor-en nadelen op een rijtje zetten:

Voordelen:

 • handig mee te nemen
 • 3 huidkleuren dus je kunt in de winter en zomer dezelfde concealer gebruiken
 • De prijs
 • Dekt goed

Nadelen:

 • Je moet er met je vinger in, onhygiĆ«nisch.
 • De verpakking is niet erg stevig

Ik zou dit zeker opnieuw kopen als hij op is!

Xx Wendy

8 Reacties op “Catrice All Round Concealer”

 1. lolo zegt:

  hij kost denk ik 3.50 want ik kocht hem voor 3.50 :D

 2. wendyv zegt:

  Dat zou kunnen! Ik weet het niet meer, laatst keek ik bij de KV en toen was hij tussen de 4 en 5 euro dacht ik.

  Xx Wendy

 3. ELSYOURSELF zegt:

  Wat een ongelooflijk hiwpe sait! :D

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  Els! :D

 4. Nice site, nice and easy on the eyes and great content too.

 5. Anoniem zegt:

  Nee mensen, hij kost geen 5 en ook geen 3.50 hij kost namelijk 2,80:)

 6. Anoiemm zegt:

  Dat is niet waar allemaal Normaal ik hij 3,75 maar ik kocht hem vandaag met een actie voor: 2.10:)

 7. wendyv zegt:

  Nou ja, het is in ieder geval iets in die richting!

 8. Praimeaneta zegt:

  Lees het hele blog, pretty good

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: