Update

oktober 26th, 2010

Heeii

Even een update om te laten weten dat ik nog leef! Sorry sorry sorry sorry dat zo ongelooflijk lang niks van me heb laten horen! Jullie mogen me nu haten ;) . Maar, ik heb het druk met school en nu heb ik eindelijk vakantie! Jeej! Sommige zullen nu denken : ” nu pas??” Ja, nu pas! Ik woon in het gedeelte dat nu pas vakantie heeft ;) .
Ik zal dit even voor Annemarieke zeggen, er werd gevraagd waar ze bleef, en of ze stopte. Nou, ze stopt zeker niet! Haar computer is kapot! Ze kan er niks aan doen, er word aan gewerkt! We hopen echt dat ze volgende week weer kan schrijven, maar we weten het niet! Ze komt misschien nog bij mij logeren dus dan zal ze misschien nog wel wat schrijven!
Maar, ik wil dus zeggen, ik heb nu vakantie en ik wil ook echt vakantie hebben. Dus ik ga echt mijn best doen om iets te schrijven voor de site, maar je moet niet raar opkijken als er een dagje niks op de site komt! Na de vakantie ga ik echt weer proberen om elke dag te posten maar ik kan nog niks beloven.
Ik wil deze vakantie even rust hebben en niks aan mijn hoofd. Ik hoop dat jullie dit begrijpen.

Lots of Love,

Wendy

Laat een reactie achter

Security Code: