LE Essence: Metallics

november 4th, 2010

er is weer een nieuwe LE bij Essence, meestal schrijf ik hier niet over, maar dit keer wil ik wel een paar dingen laten zien. Zo zit er een magneet bij die je nagellak veranderd! De LE heet: Metallics. Alles is dus metallic! Dat is toch leuk! Of niet? 

Ik zal beginnen met iets heel leuks! Ze hebben Jumbo Eyeshadow Pencils!

Deze ”potloden” kan je gebruiken als gewoon oogschaduw, eyeliner en oogschaduwbasis! (Ook Catrice komt met deze potloden!) Ik wil sowieso de bruine gaan halen! Die vind ik echt gaaf! ik vind het jammer dat er geen witte is, want juist die kan je goed gebruiken als oogschaduwbasis of als highlighter.
Dan heeft Essence ook nog iets bizars: Een magneet die je nagellak veranderd!

Essence zegt:

deze hippe nagellak magneet trekt niet alleen trendsetters aan! houd de magneet eenvoudigweg boven de nagel die je net gelakt hebt met de magnetic ‘metallics nail polish’* en zie de kleurdeeltjes verschuiven. je creëert zo zelf de meest spannende en unieke nageldesigns!

Nou, ik ben benieuwd! Ik ga deze misschien ook nog halen. Ik weet niet hoeveel de producten kosten. Dit lijkt me een leuke LE en ik ga dus die oogschaduwpotloden waarschijnlijk halen. Er is ook een accessoire lijn van de metallics
Ik schrijf dus niet zo vaak over nieuwe LE’s maar willen jullie dit misschien vaker zien? Dat ik jullie op de hoogte houd van de LE ‘s? Zet het hieronder in de reactie’s. Meer weten over deze LE? Kijk dan op: http://www.essence.eu

6 Reacties op “LE Essence: Metallics”

 1. Rachel zegt:

  Cool ;) ik denk dat ik die nagellak magneet ook ga halen.

 2. sofie zegt:

  Leuk artikel!! het lijkt me een best leuke LE
  het zou leuk zijn als je vaker over LE schrijf
  xx

 3. sofie zegt:

  ik heb de nagellak!
  x

 4. Babette zegt:

  Ben ook echt benieuwd naar die nagelak en dat magneetje!

 5. Lotte zegt:

  Die magneet werkt enkel bij de lakjes uit die collectie. Goed lezen dus, niet bij andere nagelak. In de lakken (op 1tje na) zitten speciale bestandsdelen die reageren op de magneet.

 6. wendyv zegt:

  Ja, klopt! Dat was ik er vergeten bij te zetten. Sorry meiden!

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: