What About!?

november 2nd, 2010

What About… Foundation!

Heel veel mensen gebruiken foundation, van dure tot hele goedkope. Van donker tot heel licht. Je heb veel soorten! Maar welke moet je nu eigenlijk hebben? Ze zeggen dat je dat het best gewoon kunt uitproberen in de winkel! Maar om nou in de kruidvat je foundation uit te testen?

Deze keer gaan we het dus hebben over foundation! mijn vraag aan jullie:
Gebruiken jullie foundation? Elke dag? Welk merk? Vanaf welke leeftijd vind jij het normaal om foundation te dragen?
Mijn mening:
Ik gebruik regelmatig foundation, omdat ik erg veel oneffenheden heb wil ik die graag verbergen. Ik gebruik er een van Essence, de matt en clear foundation in de kleur 02 honey. Ik dacht eerst dat ik een hele lichte huid had, maar dat viel blijkbaar wel mee! Dat was dan wel in de zomer, dus het kan zijn dat ik alsnog een lichtere moet hebben. Ik vind het normaal als je op je 12de foundation draagt, als je het normaal doet! Zonder plamuur! Ik vind het niet erg als jonge kinderen zoals mij ;) make up dragen, als ze maar weten hoe ze dat moeten doen en niet erbij gaan lopen als een of ander lijk met veel te veel oogschaduw en veel te lichte foundation.
Wat vinden jullie?

3 Reacties op “What About!?”

 1. Rachel zegt:

  Hoi,
  Ik ben ook 12 jaar en ik gebruik ook soms foundation dat ligt eigenlijk aan mijn huid, hoe die er op dat moment uitziet, ook ik vind het normaal als kinderen van 12 jaar ofzo foundation dragen, als ze inderdaad maar geen plamuur ofzo opdoen. Ik gebruik trouwens op het moment de Bourjois Healthy Mix Foundation in de kleur 51 vanille clear

 2. Babette zegt:

  Toevallig, ik gebruik dezelfde foundation in dezelfde kleur.

 3. Rachel zegt:

  haha toevallig ;D

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: