Miss Sporty Fabulous Lash Mascara

november 9th, 2010

Miss Sporty is een merk waar we niet zoveel over horen. Ik heb bewust een mascara van Miss Sporty gekocht omdat je daar niet zoveel over hoort. Nou, voor de prijs hoef je hem niet te laten liggen. Hij kost namelijk maar rond de 3,- euro. Maar de kwaliteit?

De mascara belooft een dramatische look te kunnen creĆ«ren. Dramatisch kan ik het niet noemen, maar de mascara geeft je wimpers wel volume en ze maken je wimpers langer. Je wimpers zijn wel een beetje hard als je de mascara hebt aangebracht, maar dat is bij bijna alle mascara’s. Ik heb vrij makkelijke wimpers omdat ze al vrij lang en krullend zijn, dus ik kan eigenlijk alle mascara’s wel hebben. Deze mascara blijft goed zitten, ook na een schooldag zit het er nog gewoon op en is er niks afgebrokkeld, het is geen waterproof mascara dus in het water ben ik bang dat hij het niet overleefd.

Dit is het enige nadeel: als je de mascara uit de huls haalt blijft er een hele klont mascara aan de voorkant zitten, hiermee moet je wel uitkijken.

Ik zou deze mascara wel opnieuw kopen omdat hij gewoon erg fijn is!

3 Reacties op “Miss Sporty Fabulous Lash Mascara”

  1. Rachel zegt:

    Lijkt me een fijne mascara ;)

  2. Anne zegt:

    Ik heb hem zelf ook, hij is heel fijn!

  3. Praimeaneta zegt:

    Ja, waarschijnlijk dus het is

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: