Pony

juni 13th, 2010

Heeii!

Morgen komt de kapster en dan ga ik een soort van pony laten knippen. Het wordt een soort ┬ákleine schuine pony… best vaag uitgelegt maargoed… Ik hoop echt dat het mooi wordt en niet een of ander mislukt iets… ik maak morgen wel een filmpje ;D Ik heb er zo’n zin in :D Maar toch ben ik een beetje bang.. stel dat het me niet zal staat :S maargoed.. niet over nadenken natuurlijk! Morgen komt de kapster dus ik weet niet wanneer. Misschien tussen de middag of misschien na school ofzo. Ik weet het niet! Ik hoop tussen de middag want dan kan ik het op school laten zien en weet ik wat andere ervan vinden :D

Edit: De kapster komt dus om 4 uur :( Ik heb er zin in ;D

X Wendy

2 Reacties op “Pony”

 1. annemarieke zegt:

  doei (b.v.d.)

  heb jij een eigen pony, zullen karin anja manon manon en laura wel jaloers zijn.

  hoi,

 2. inge zegt:

  he echt leuke site en proficiat met je nieuwe team lid ik denk dat het een vette site gaat worden die door iedereen als mode verzorgings site gaat worden gezien ik kijk er in ieder geval elke dag op
  samengevat
  WAT EEN HIPPE STOERE MOOIE NIEUWE LEUKE GRAPPIGE SITE
  GR INGE

RSS feed voor reacties op dit bericht. And trackBack URL.

Laat een reactie achter

Security Code: